Advokat vårdnadstvist Stockholm

Välkommen till Din Expert på Vårdnadstvister i Stockholm

Letar du efter en erfaren och pålitlig vårdnadsadvokat i Stockholm? Vi är specialister på att hantera vårdnadstvister med fokus på dina och ditt barns bästa. Vårt team av bra advokater för vårdnadstvister i Stockholm erbjuder skräddarsydd juridisk rådgivning och representation för att säkerställa att dina rättigheter skyddas.

Våra Tjänster

  • Vårdnadstvister: Vi hjälper dig att navigera genom komplexa vårdnadsfrågor och strävar efter det bästa resultatet för ditt barn.
  • Familjerätt: Förutom vårdnadstvister erbjuder vi rådgivning inom alla områden av familjerätt.
  • Offentlig Försvarare: Behöver du juridisk hjälp i en rättsprocess? Vi står vid din sida.

Varför Välja Oss?

  • Expertis: Med lång erfarenhet inom vårdnadstvister i Stockholm har vi den kunskap och kompetens som krävs för att hantera även de mest komplexa fallen.
  • Individuell Rådgivning: Vi anpassar våra tjänster efter dina specifika behov och situation.
  • Starkt Engagemang: Vi arbetar outtröttligt för att uppnå de bästa resultaten för dig och ditt barn.

Vanliga Frågor (FAQs)

Vad är en vårdnadstvist?
En vårdnadstvist uppstår när föräldrar inte kan enas om vem som ska ha vårdnaden om barnet. Det kan också handla om frågor som boende och umgänge.

Hur lång tid tar en vårdnadstvist?
Tidsramen kan variera beroende på komplexiteten i fallet, men vi strävar efter att lösa tvisten så snabbt som möjligt med ditt barns bästa i åtanke.

Vad kostar det att anlita en vårdnadsadvokat?
Kostnaden för att anlita en advokat för vårdnadstvist i Stockholm varierar beroende på fallets omfattning. Vi erbjuder en inledande konsultation för att diskutera dina behov och ge en tydlig kostnadsbild.

Vilka möjligheter har jag om jag inte är nöjd med domstolens beslut?
Om du inte är nöjd med domstolens beslut i en vårdnadstvist, kan vi hjälpa dig att överklaga beslutet och ge råd om nästa steg.

Rohtlieb Advokatbyrå – Din partner i rättsprocessen

Grundad av Elisabet Rohtlieb, en advokat med lång erfarenhet inom juridik, står Rohtlieb Advokater för integritet, engagemang och juridisk skicklighet. Vi ser oss själva som mer än bara en advokatbyrå. Vi är din partner i rättsprocessen, engagerade i att försvara dina rättigheter och verka för dina bästa intressen.

Ett samtal bort

På Rohtlieb Advokaterbyrå strävar vi efter att göra juridiska processer mer begripliga och hanterbara. Oavsett din situation så finns vi här för att erbjuda råd, stöd och försvar. Om du eller någon du känner står inför ett brottmål, tveka inte att söka juridisk hjälp hos oss på Rohtlieb Advokater.

För att diskutera ditt ärende, boka en konsultation, eller för mer information om våra tjänster, är du varmt välkommen att kontakta oss. Skicka oss ett mail till info@rohtlieb.se eller ring oss på 08-721 78 99. Vi ser fram emot att höra ifrån dig och att få göra skillnad i ditt juridiska ärende.

Människor söker också:

vårdnad advokat stockholm, bra advokat vårdnadstvist stockholm, advokat vårdnadstvist, advokat vårdnadstvist Stockholm

Du bör kontrollera även: Skilsmässa Advokat Stockholm | LVU Advokat Stockholm | Advokat Migrationsrätt Stockholm | Advokatbyrå Stockholm Brottmål | Jurist Samboavtal StockholmAdvokat Ekobrott StockholmAdvokat VårdnadstvistFörsvarsadvokat Stockholm

Kontakta Oss

Behöver du hjälp med en vårdnadstvist? Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation och låt oss hjälpa dig att skydda dina och ditt barns rättigheter.